مهاجرت به اسپانیا

 

مهاجرت به اسپانیا

 

 

مهاجرت به اسپانیا

 

مهاجرت به اسپانیا و اخذ تابعیت از طریق تولد  فرزند
افراد با منشاء اسپانیایی می توانند برای تابعیت اسپانیایی خود توسط (مدت اقامت مورد نیاز) برای شما اعمال می شود:
 
تولد از یک مادر یا پدر اسپانیایی
تولد در اسپانیا از یک پدر و مادر خارجی ، اگر حداقل یکی از والدین نیز در این کشور به دنیا آمده باشد به جز فرزندان دیپلمات ها و کنسول های معتبر در اسپانیا
توسط دولت این کشور تصویب شده افراد زیر 18 سال، و یا بیش از 18 که در طی دو سال گذشته در این کشور حضور داشته اند.
در این کشور از پدر و مادر خارجی با هویت ناشناخته یا کشور مبدا نامشخص متولد شود (وضعیت بدون تابعیت یا پناهنده) به دنیا آمده، و یا اگر ملیت پدر و مادر از نظر قانونی بر روی شما منتقل نشود.
همچنین شرایط دیگری نیز برای واجد شرایط بودن شهروندان اسپانیایی وجود دارد، که در آن اقامت برای یک سال مورد نیاز است. کسانی که در خارج این کشور از پدر و مادر متولد اسپانیایی متولد می شوند (همچنین افرادی که در خارج از این کشور به دنیا آمدند) افرادی که پدربزرگ و مادربزرگ آنها همه در اصل اسپانیایی بودند، کسانی که با یک نگهبان اسپانیایی یا پدر و مادر رضاعی زندگی میکنند، و یا کسانی که بموقع حق خود برای به دست آوردن ملیت اسپانیایی توسط گزینه مناسب ارسال کنند.
 
تابعیت و مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج
شما می توانید شهروندی سریع خود را اگر شما با یک شهروند اسپانیایی ازدواج کنید به دست آورید، که در آن شما می توانید پس از یک دوره اقامت یک ساله در این کشور و ازدواج به یک شهروند اسپانیایی تبدیل شوید. درخواست و شرایط شهروندی استاندارد برای شما اعمال می گردد، با این تفاوت که شما لازم نیست به مدت 10 سال صبر کنید تا ویزای شهروندی برای شما اعمال شود. شما باید برای تسلیم شهروندی موجود خود برای تبدیل شدن به یک شهروند اسپانیایی اقدام کنید.
شما همچنین می توانید تابعیت اسپانیایی خود را به عنوان بیوه یا بیوه از یک اسپانیایی ادعا کنید، اگر در زمان مرگ همسر خود را از هم جدا نشده باشید این حق به شما تعلق میگیرد.
 
مهاجرت به اسپانیا از طریق کار و مهاجرت کاری
در این روش نیاز به کاغذ فراوان اسناد است، بسته به هدف فرد در این کشور به منظور زندگی و کار، فرد بایستی در خارج جواز کار و مهاجرت به اسپانیا را به دست آورد. خوشبختانه، کار و اقامت در سیستم مجوز اسپانیایی موجود و قابل کسب است.
 
اتباع اتحادیه اروپا (EU) فقط نیاز به اخذ مجوز خاص و یا اجازه کار برای زندگی و کار در این کشور هستند، اگر چه آنها نیز به عنوان ساکنان نیاز است یک بار در کشور ثبت نام کنند.
 
اتباع غیر اتحادیه اروپا ، از سوی دیگر، یک فرایند طولانی و خسته کننده پیش و روی خود دارند، در اکثر موارد، لازم است که یک قرارداد استخدام درخواست اجازه کار دریافت کنند. قانونی که می تواند در یک وضعیت گرفتن نتیجه دهد، به عنوان بسیاری از کارفرمایان ارائه کار بدون اجازه کار ممکن نیست، اما لازم است یک قرارداد کار برای شخص اعمال شود.
باید به یاد داشته باشید که حق ویزا برای ورود به کشور، و اجازه اقامت آنها را قادر به ماندن می کند.